Visingsögrisen startade vintern 2017 av mig, Sara. Jag och min sambo Jimmy haft slaktsvinsuppfödning i flera år och tror på närproducerad mat utan flera mellanhänder och på så sätt föddes Visingsögrisen.
Sen årsskifter 2020 så driver vi gården tillsammans med våra barn, Edwin o Tilde
95% av grisarnas foder odlar vi själva på Visingsö.
2010 byggdes vårt slaktsvinsstall och vi la då fokus på:
# att in och utlastning för grisar är byggd så att minska stressen för grisen
#att det dagliga arbetet är så smidigt och lättskött som möjligt så att vi kan lägga mer tid på djuren. Så att vi i ett tidigt skeende kan se om ett djur är sjukt
#automatisk utfodring som styrs via en dator så att vi kan lägga mer tid på djuren
#att boxarna är rymliga och god ventilation
läs mer på www.visingsogrisen.se
-
Fläskfärs från Visingsögrisen49 kr
-
Karré hel150 kr
-
Fläsklägg från Visingsögrisen55 kr
-
Stek från Visingsögrisen120 kr
-
Fläskfilé från Visingsögrisen130 kr
-
Kassler från Visingsögrisen95 kr
-
Bacon rökt och skivat40 kr – 95 kr
-
Skivad rökt skinka55 kr
-
Chorizo från Visingsögrisen65 kr
Senaste kommentarer